Бланки отчет по электроэнергии украина скачать

Бланки отчет по электроэнергии украина

Бланки отчет по электроэнергии украина.
З питань укладення договорів про надання послуг з розподілу електричної енергії та постачання електричної енергії клієнтам-юридичним особам потрібно звертатися в центр обслуговування клієнтів ДТЕК Київські електромережі. Відзначаємо, що умови поставки електричної енергії існуючим споживачам ДТЕК Київські електромережі залишаються без зміни в межах діючих договорів поставки електроенергії. Договори про спільне використання технологічних електричних мереж. Оформлення договірних відносин. ПКЕЕ передбачено різні процедури оформленння договірних відносин. для нових об’єктів (новозбудованих, реконструйованих) та електроустановок, що збільшують потужність або вимоги до надійності електрозабезпечення — договір оформлються на заключному етапі приєднання.

Детальнішне див. у розділі Нові приєднання; для існуючих об’єктів , зокрема тих, що змінили власника або користувача. Укладення договорів споживача про надання послуг з розподілу електричної енергії та договору про постачання електричної енергії споживачу на діючу електроустановку (що введена в експлуатацію раніше) можливе лише після розірвання договору (виключення об’єкта з договору) з попереднім власником/користувачем. Договори про спільне використання технологічних електричних мереж. Згідно з п. 1.7 ПКЕЕ, у разі використання технологічних електричних мереж електропередавальною організацією (ДТЕК Київські електромережі) відносини між власником цих мереж та електропередавальною організацією, у тому числі їх взаємна відповідальність, регулюються договором про спільне використання технологічних мереж. Договір про спільне використання технологічних мереж є домовленістю двох сторін, що є документом певної форми, який встановлює зміст та регулює правовідносини між електропередавальною організацією (ліцензіатом з передачі електричної енергії місцевими (локальними) мережами та основним споживачем під час передачі (транзиту) електричної енергії технологічними електричними мережами. Основний споживач (власник електричної мережі) не має права відмовити електропередавальній організації, яка здійснює ліцензовану діяльність на закріпленій території, в укладенні (переукладенні) договору про спільне використання технологічних електричних мереж. З питань укладення договорів про спільне використання технологічних електричних мереж клієнтам-основним споживачам потрібно звертатися до центру обслуговування клієнтів ДТЕК Київські електромережі.

Договори про спільне використання технологічних електричних мереж укладаються у разі використання електропередавальною організацією «зовнішніх» технологічних електричних мереж власника. З питань узгодження додатків до чинних договорів про спільне використання технологічних електричних мереж та проведення розрахунків за ними клієнтам-основним споживачам пропонуємо звертатися до департаменту продажу електричної енергії: Підрозділ Основний напрямок роботи з клієнтами Місцезнаходження Години прийому* Телефони Центр розрахунків Погодження додатків 3 «Довідка про обсяги переданої електричної енергії» до договорів про спільне використання технологічних електричних мереж вул. Юрія Іллєнка, (Мельникова) 31 пн - пт 09:00 - 16:00. перерва 12:00 - 12:45 201-58-85 Центр договірної роботи Укладення договорів про спільне використання технологічних електричних мереж та погодження додатків до них вул. Юрія Іллєнка (Мельникова), 31 пн - пт 09:00 - 16:00.

перерва 12:00 - 12:45 201-07-45 Центр розрахунків Розрахунки за договорами про спільне використання технологічних електричних мереж вул. Юрія Іллєнка,(Мельникова) 31 пн - пт 09:00 - 16:00. перерва 12:00 - 12:45 201-58-85. У разі зміни назви або організаційно-правової форми чи розрахункового рахунку бюджетної організації клієнтам-юридичним особам потрібно звертатися до центру обслуговування клієнтів ДТЕК Київські електромережі. Шаблони об'яв про припинення електропостачання для інформування мешканців житлових будинків. Документ призначений працівникам житлових організацій для інформування мешканців житлових будинків про припинення електропостачання.

Містить шаблони двох об'яв: на випадок аварійних відключень у зв’язку з пошкодженнями на електромережах або електричному обладнанні; ?для попередження мешканців про тимчасове припинення електропостачання у зв’язку із проведенням планових робіт на електромережах або електричному обладнанні.

Скачать:

  • Бланки отчет по электроэнергии украина

    • Бланки отчет по электроэнергии украина

Похожие материалы: